-50% Top-Maioucu structură reiați

190.00
mdl

Top-maiou reiați PURE.SIMPLE este confecționat din microfibră moale. Silueta strânsă și liniile verticale vor subția figura și vor scoate în evidență atuurile. Alegeți colanți cu dungi și efect push-up pentru a completa setul cu topul, și combinați cu blugi sau pantaloni cu talie înaltă.

Dimensiunile produsului:
Circumferința bustului: 50cm (L/XL)
Lățimea benzii elastice în partea de jos: 2,5cm (L/XL)
Lungimea mânecii de la umăr: fără mâneci
Lungimea produsului pe spate: 38cm (L/XL)


Mărimi disponibile: S/M; L/XL
Culori disponibile: negru.

Compoziție: 93% poliamidă, 7% elastan

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.