Șorți de ciclism clasici

470.00
mdl
Șorți de ciclism clasici dintr-un model la modă au ocupat cu succes un loc în garderoba de bază. Pantalonii scurți PURE.SIMPLE sunt realizați cu o tehnologie modernă fără cusături.

Talia cu model tricotat în dungi subțiri fixează perfect talia. Absența cusăturii laterale oferă senzația de confort maxim, iar cusătura interioară plată nu se simte deloc.

Dimensiunile produsului:
Circumferința taliei: 54 cm (S/M), 58 cm (L/XL)
Circumferința șoldurilor: 64 cm (S/M), 69 cm (L/XL)
Înălțimea taliei: 6 cm (S/M), 6 cm (L/XL)
Circumferința piciorului în partea de jos: 14 cm (S/M), 14 cm (L/XL)
Lățimea taliei în partea de jos: 2 cm (S/M), 2 cm (L/XL)
Lungimea produsului: 44 cm (S/M), 49 cm (L/XL)

Mărimi disponibile: S/M, L/XL
Culori disponibile: alb, negru, bej, gri, albastru, roz, verde închis, maro închis, albastru marin, ciocolatiu, bordo.

*culoarea albă este disponibilă doar în mărimea S/M

Informații despre material
Toate produsele PURE.SIMPLE sunt tricotate folosind tehnologia pentru dresuri și șosete, din fire de microfibră cu adaos de elastan. Produsele sunt certificate conform standardelor internaționale și fiecare dintre ele are un certificat european de calitate.

Cu îngrijirea corectă, produsele PURE.SIMPLE vor dura mai mult.
Spălare delicată la 30 de grade.
Nu călcați! Nu înălbiți! Nu curățați chimic! Nu utilizați uscătorul de rufe! Uscare verticală, departe de aparatele de încălzire. Nu utilizați balsam de rufe! Spălați întors pe dos, cu obiecte de culoare similară. Nu spălați obiectele deschise la culoare împreună cu cele colorate!

ATENȚIE! Culoarea produsului din fotografie poate diferi de culoarea produsului real, din cauza distorsiunii de reproducere a culorii de către monitorul dumneavoastră, setările aparatului foto și alți factori.